Här tänkte jag att du skulle få följa med på min keramikresa! Men först ska jag berätta om det som ligger närmast i framtiden, vilket är Hantverksmässan i Norrvikens trädgårdar, Båstad, 26-28 juli. Där kommer du att hitta mig och min keramik. Dessutom tar jag med mig min vän och kollega Linda Pabst som jag kommer att dela marknadsstånd. Där jag kommer att sälja bruksföremål i keramik och Linda kommer att sälja sina coola scarfs som hon har designat. 

 

 

 

Kom och träffa mig i Båstad och passa på o njut av vackra Norrviken!

 

Det jag längtar mest efter just nu är att min alldeles egna keramikverkstad ska bli klar! Nu väntar jag ”bara” på att ugnen ska komma i slutet på september. Sen kommer vår fina gäststuga förvandlas till en grymt bra och härlig keramikverkstad. 

 

”min alldeles egna keramikverkstad”

 

Sedan ett år tillbaka sker min produktion i en föreningslokal här i Hindås. Vilket har varit ett toppenbra sätt för mig att mjukstarta på, men nu har jag vuxit ur den lokalen. Eftersom den är tänkt att vara till för hobbyverksamhet så passar det inte längre för mig att vara där. Men jag är så tacksam för den här tiden. Framförallt eftersom de andra keramikerna här lärt mig så mycket, och att våga gå min egen väg. Tänk att för bara ett år sedan så visste jag inte alls vad jag skulle jobba med. Men nu känns det här som det mest självklara i hela världen. Självklart, men inte alltid helt enkelt! Men mer om min bakgrund och hur jag hamnade här i ett annat inlägg.

 

Må gott!

 

//Emelie