Keramikkurs 6 gånger

2 200,00 kr

*Nya kursdatum släpps när det känns okej att hålla kurs igen, med tanke på Covid-19.*

Keramikkurs på onsdagar kl 18-21, start 1 april. Plats för 5 deltagare.

Vill du prova på keramik och är sugen på att se vad du kan skapa i lera? Eller kanske har du arbetat med lera tidigare och vill nu fortsätta. Du kommer få möjlighet att lära dig att dreja och att handbygga med teknikerna kavring, tumning och ringling. Kursen passar både för dig som är en nyfiken nybörjare och för dig som har arbetat med lera tidigare.

Slut i lager

Kategori:

Beskrivning

Välkommen på keramikkurs! Under 6 onsdagskvällar kl 18-21, med start 1 april, kommer du få arbeta med leran på olika sätt. Det blir är en liten grupp på fem personer och du kommer få lära dig att dreja samt teknikerna ringling, tumning och kavling. I verkstan finns två drejskivor som vi turas om att använda.

Materialkostnad tillkommer med 70kr/kg lera, då ingår även glasyr och bränning. Vi gör ett uppehåll under påsklovet, om det inte är så att alla deltagare vill att vi ska fortsätta som vanligt då. Sista gången används till glasering, och du kan hämta dina färdiga alster några veckor senare.

Kursen hålls i Hindås, ca 25 min från Göteborg. Det finns bra busskommunikationer hit om man vill åka kommunalt.

 

Anmälan är bindande och får du förhinder återbetalas inte avgiften. Du kan däremot överlåta din plats till någon annan. Jag förbehåller mig rätten att ställa in kursen om det blir för få deltagare, du får då tillbaka din betalning.