Keramikworkshop

*Nya kursdatum släpps när det känns okej att hålla kurs igen, med tanke på Covid-19.*

Visst är det härligt att sitta ner i lugn och ro och skapa något med händerna och att få utlopp för sin kreativitet? Är du också sugen på det, så är du varmt välkommen på keramikworkshop i mysiga Hindås, bara 25 min från Göteborg.

Det finns möjlighet att prova på drejning, två drejskivor finns i verkstaden. Du kommer även att få prova på en eller flera av teknikerna kavla, tumma och ringla. Skapa dig en egen härlig kopp, en burk till små hemligheter, eller varför inte en karaff! Kom själv eller ta med dig kompisen, syrran eller kanske mamma!? Inga förkunskaper krävs. Mer info finns längre ner på sidan.

Anmälan är bindande och får du förhinder återbetalas inte avgiften. Du kan däremot överlåta din plats till någon annan. Jag förbehåller mig rätten att ställa in workshopen om det blir för få deltagare, du får då tillbaka din betalning.

Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

Vill du prova på drejning? Eller skapa en skulptur som du länge har drömt om, eller varför inte kavla dina egna frukostskålar. Kom på keramikworkshop lördagen den 21 mars kl 10-13!

Under 3 timmar får du skapa dina egna personliga föremål, njuta av god fika och ett härligt sällskap i en inspirerande miljö. Varför inte skapa en egen kaffekopp, en ljuslykta, eller en karaff. Möjligheterna är (nästan!) obegränsade! Du får två kg lera, så det räcker till flera föremål. Om du vill så kommer du få prova på drejning, men främst kommer vi att använda oss av teknikerna kavling, tömning och ringling. 
Ta med en kompis/syster/mamma eller kom själv, inga förkunskaper krävs! Välj datum i rullisten, max antal deltagare är sex personer.

Vi håller till i Hindås, 25 min utanför Göteborg. 
Priset för keramikworkshopen är 1295kr och då ingår fika, 2 kg lera, samt att jag bränner och glaserar dina föremål. Efter ca 4 veckor så kan du hämta dina föremål, och njuta av det du själv har skapat av leran!
Ange allergi eller matpreferenser i kassan, så ska jag göra mitt bästa för att tillmötesgå detta.
Vill du och dina vänner/familj komma på en egen workshop, så är det bara att maila info@emeliehallberg.se så löser vi det.
Anmälan är bindande och får du förhinder återbetalas inte avgiften. Du kan däremot överlåta din plats till någon annan. Jag förbehåller mig rätten att ställa in workshopen om det blir för få deltagare, du får då tillbaka din betalning.

Mer information

Datum

Lördag 29 feb kl 10-13, Lördag 21 mars 10-13